Apărătorii sănătății la nivel mondial

Filozofia noastră

Noi credem că nu există nimic mai important decât sănătatea fiecăruia dintre noi. Pentru fiecare persoană, peste tot în lume, a fi sănătos este mai mult decât o nevoie. Este un drept uman fundamental.

Experți în imunitate

Un sistem imunitar eficient este esențial pentru sănătatea organismului. Noi suntem experți în sistemul imunitar, așa că tot ceea ce facem are ca scop să ajute oamenii să devină mai sănătoși sau să-și mențină starea de sănătate.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a păstra sănătatea oamenilor. De aceea, produsele Redoxon® sunt special concepute pentru a susține elemente ale sistemului tău imunitar. De asemenea, ne-am angajat într-un program de anvergură în folosul comunității în întreaga lume. Scopul este de a ajuta oamenii să înțeleagă importanța menținerii sănătății și de a-i ajuta să-și îndeplinească acest scop.

Happy family

Sprijinind sănătatea de peste 80 de ani

Redoxon® contribuie la susținerea sănătății oamenilor din întreaga lume, în fiecare zi, de mai bine de 80 de ani. În anul 1934 am deschis calea pentru primul supliment de Vitamina C din lume și, de atunci, suntem mereu deschizători de drumuri. Astăzi oferim o gamă de produse inovatoare desemnate să contribuie la menținerea sistemului imunitar* și să îi ajute pe oameni să rămână sănătoși.

*Vitamina C și Zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.