Puterea Vitaminei C

Ce este Vitamina C?
Vitamina C este, probabil, unul dintre cei mai cunoscuți micronutrienți. Ea contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar. Organismul uman primește Vitamina C din dieta noastră, din alimente bogate în Vitamina C, cum ar fi fructele și legumele proaspete. Organismul uman nu poate produce și nu poate stoca mari cantități de Vitamina C, așa că uneori este bine să iei un supliment de Vitamina C. Aici te poate ajuta Redoxon®*.

* Vitamina C contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Ce face Vitamina C?

Vitamina C ajută sistemul imunitar să funcționeze normal și ajută la reducerea stării de oboseală. Ca antioxidant, Vitamina C contribuie, de asemenea, la protejarea celulelor tale și le ajută să funcționeze normal. Vitamina C contribuie și la formarea normală de colagen; acesta este parte a structurii oaselor, a dinților, a gingiilor și a pielii. Vitamina C joacă un rol în păstrarea sănătății lor.

Ce este Zincul și de ce avem nevoie de el?

Zincul este un mineral și, la fel ca Vitamina C, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Zincul este, de asemenea, necesar creșterii și dezvoltării organismului. Aflat în numeroase alimente (carne, pește, lactate și cereale), precum și în unele suplimente, zincul are un rol multiplu în organism, incluzând contribuția la funcționarea normală a sistemului imunitar și la diviziunea celulară.

De ce Vitamina C și Zinc?

Combinația de micronutrienți Vitamina C și Zinc din Redoxon Double Action®, care se completează reciproc, ajută la susținerea sistemului imunitar al organismului*. Atât Vitamina C, cât și Zincul susțin funcționarea normală a pielii. Vitamina C contribuie și la formarea normală de colagen. Pielea este prima linie de apărare a organismului, așa că este important să fie menținută sănătoasă. În plus, Vitamina C și Zincul susțin și celelalte linii de apărare ale organismului: proliferarea celulară și producerea de anticorpi.

*Vitamina C & Zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Cum contribuie gama Redoxon® la susținerea sistemului tău imunitar

Organismul tău are o protectie naturală puternică și sistemul tău imunitar are multe căi de a lupta cu amenințările venite de la bacterii și virusuri. Poți lua vitamine și minerale care să ajute la menținerea sistemului tău imunitar. Aici intervine Redoxon®. Gama noastră de produse cu Vitamina C este desemnată să ajute susținerea sistemului tău imunitar.

* Într-o lume agitată, cu mese de tip fast food și produse semipreparate, este o provocare să consumi cantități adecvate de fructe și legume, care să ofere toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie pentru a susține complet funcțiile organismului. Un consum inadecvat de vitamine și minerale poate afecta negativ sistemul imunitar și sănătatea per ansamblu.
* Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Redoxon® susține funcționarea normală a sistemului imunitar.