Puterea vitaminei C

Vitamina C este probabil cel mai cunoscut dintre toți micronutrienții. Îți ajută organismul să își mențină sistemul de aparare (imunitar) in buna stare de functionare. Poate fi obținută din alimentație, atunci când consumăm alimente bogate în vitamina C, cum ar fi fructele și legumele proaspete. Organismele noastre nici nu pot produce vitamina C, nici nu pot stoca cantități mari de vitamina C, așa că ai grija sa te asiguri ca face parte din alimentatia ta zilnica. Uneori este o idee bună să adaugam dietei suplimentar  vitamina C, spre exemplu atunci cand o cantitate suficienta nu este obtinuta din alimente, cand organismul trece prin perioade solicitante. Aici  poate ajuta Redoxon®, supliment alimentar cu o concentratie ridicata de vitamina C, special conceput pentru suport imunitar.

Pictogramă: vitamina c

Ce face vitamina C?

Vitamina C ajută organismul să funcționeze normal pe multe fronturi. Pe langa suportul acordat sistemului imunitar, are imporatnte proprietăți antioxidante, contribuind  la protejarea celulelor de actinea radicalilor liberi, ajutandu-le să funcționeze normal. Printre beneficiile pe care le aduce un aport optim de vitamina C  se mai numara contributia la formarea normală a colagenului; colagenul este parte din structura oaselor, dinților, gingiilor și a pielii. Vitamina C joacă deci un rol în menținerea sănătății acestora. Mai contribuie si la reducerea starii de oboseala, absorbtia fierului, buna functionare a sistemului nervos.

Pictogramă: zinc

Ce este Zincul și de ce am nevoie de el?

Zincul este un mineral și, la fel ca Vitamina C, susține sistemul imunitar și asigură protecția celulelor fata de stresul oxidativ (radicali liberi). Zincul este esențial pentru o creștere și o dezvoltare sănătoase. Mai este implicat in mentinerea functiilor metabolice, a vederii, sanatatea oaselor, parului, unghiilor și a pielii. Și deși este esențial pentru sistemul nostru imunitar, organismul nu produce zinc. Zincul se regăsește în mai multe alimente (ex: carne, pește, lapte, produse lactate, cereale intregi), precum și în unele suplimente alimentare, cum ar fi Redoxon ® Triple Action 

Pictogramă: Vitamina d

Ce este Vitamina D și de ce am nevoie de ea?

Vitamina D se formează în principal prin acțiunea razelor UV ale soarelui la nivelul pielii și joacă un rol important în apararea naturala a organismului. Fiecare persoană va avea nevoie de un nivel diferit de expunere având în vedere că fiecare dintre noi producem vitamina D în ritmuri diferite, în funcție de cât de multă piele este expusă, de momentul zilei când are loc expunerea și de cât timp rămânem afară la soare. Asigurarea dozei zilnice de vitamina D necesare nu este întotdeauna posibilă. Pe lângă obținerea Vitaminei D de la lumina soarelui, aceasta poate fi obținută și consumând anumite alimente și cand este necesar luând suplimente alimentare, cum ar fi Redoxon ® Triple Action

Cum te ajută Redoxon®
să îți susții
sistemul imunitar

 

 

 

 

Corpul tău este echipat cu mijloace de apărare naturale puternice, iar sistemul tău imunitar are la dispoziție multe modalități de a face față amenințărilor din mediul înconjurător. Sistemul imunitar este format din trei mecanisme principale de apărare: bariere fizice (pielea și mucoasa), bariere celulare (globulele albe din sânge) și anticorpi. Nutrienți, cum ar fi vitaminele și mineralele, sunt esențiale pentru sănătatea și funcționarea acestei complexe rețele.

În lumea noastră care pare că merge pe repede înainte, cu mâncarea de tip fast-food și alimentele semipreparate la îndemână oriunde, o alimentație care să conțină cantități adecvate de fructe și legume care ne furnizează toate vitaminele și mineralele de care avem nevoie pentru a ne susține pe deplin funcțiile organismului, se poate dovedi o provocare. Un aport necorespunzător de vitamine și minerale poate afecta negativ sistemul imunitar și sănătatea, în general. Aici intervine Redoxon®. Gama noastră de produse cu conținut de Vitamina C este special concepută pentru a-și susține sistemul imunitar.

Află mai multe informații

 

Redoxon® pentru un sistem imunitar mai sănătos

Trebuie să ai grijă de sistemul tău imunitar. Chiar dacă nu se simte, sistemul imunitar funcționează 24 de ore pe zi. La fel cum o plantă are nevoie de apă și de lumina soarelui, sistemul imunitar are nevoie de nutriție regulată pentru a susține sistemele de apărare ale corpului.

Alături cu un stil de viață sănătos, inclusiv exerciții fizice și o alimentație corespunzătoare, suplimentele, cum ar fi Redoxon®, asigură fundația pentru un sistem imunitar puternic pe tot parcursul anului.

 

 

 

 

 

80 de ani de expertiză în vitamina C

În 1934, am lansat primului supliment de vitamina C din lume și de peste 80 de ani ajutăm neîntrerupt oamenii să își mențină sistemele naturale de apărate în formă maximă. În prezent, gama noastră de suplimente inovatoare te ajută să îți susții imunitatea zi de zi.

 

Construiește-ți imunitatea

Cauți modalități de a-ți întări sistemul imunitar? Citește articole utile despre susținerea imunității.