Apărătorii sănătății oriunde în lume

Noi, expertii Redoxon®, credem cu tărie că nimic nu este mai important decât sănătatea. Pentru toți, peste tot în lume, a rămâne sănătos este mai mult decât o nevoie. Este un drept fundamental al omului.

Experți în sistemul imunitar

Un sistem imunitar eficient este fundamental pentru sănătatea organismului. Suntem experți în sustinerea  imunitatii, așa că tot ceea ce facem are unicul scop de a ajuta oamenii  să rămână sănătoși.

Tată jucând fotbal cu cei doi fii ai săi într-o după-amiază însorită

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să te ajutam sa îți consolidezi  sistemul imunitar. Acesta este motivul pentru care produsele Redoxon® sunt concepute special pentru a sprijini functionarea sistemului imunitar – apărătorul natural al organismului -  si mentinerea acestuia în formă maximă.* Ne-am angajat și într-un amplu program de muncă în folosul comunității în întreaga lume. Scopul acestui demers este de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă importanța de a rămâne în cea mai bună formă și de a-i susține în transpunerea acestui deziderat în practică.

* Vitaminele (ex: C, D) și mineralele (ex: zinc) îți ajută sistemul imunitar – apărătorul natural al organismului tău – să funcționeze la parametri optimi.

 

 

 

 

 

80 de ani de expertiză în vitamina C

În 1934, am lansat primului supliment de vitamina C din lume și de peste 80 de ani ajutăm neîntrerupt oamenii să își mențină sistemele naturale de apărate în formă maximă. În prezent, gama noastră de suplimente inovatoare te ajută să îți susții imunitatea zi de zi.

 

Construiește-ți imunitatea

Cauți modalități de a-ți întări sistemul imunitar? Citește articole utile despre susținerea imunității.