Întrebări frecvente despre Redoxon®

Este sigur să iei Redoxon® în fiecare zi?

Da, cu condiția să fie luat conform recomandărilor.

Redoxon® este potrivit pentru diabetici?

Comprimatele efervescente Redoxon® Vitamina C și Redoxon® Triple Action conțin îndulcitori.

În cazul pacienților diabetici este recomandat să consulte un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi suplimentare.

Este Redoxon® sigur în timpul perioadei de sarcină sau de alăptare?

Nu cunoaștem vreo problemă legată de administrarea de Redoxon® în timpul sarcinii, dar întotdeauna ar trebui să vorbești cu medicul tău înainte să iei suplimente cu vitamine și minerale în timpul sarcinii. Totuși, din moment ce nu există suficiente studii clinice controlate care să evalueze riscul administrării produsului în timpul sarcinii sau al alăptării, atunci ar trebui să fie administrat doar când acest lucru este considerat esențial de către medic. Doza recomandată nu ar trebui să fie depășită, din moment ce supradoza cronică ar putea să fie dăunătoare fătului și nou-născutului. Vitamina C și Zincul sunt secretate în laptele matern. Această informație ar trebui luată în considerare.

Ce înseamnă VNR?

VNR se referă la Valorile Nutriționale de Referință, mai exact cantitatea zilnică de vitamine sau de minerale de care o persoană sănatoasă obișnuită are nevoie pentru a-și menține sănătatea.

% VNR al unui supliment nutrițional indică procentul de minerale și vitamine din VNR obținut din fiecare doză de supliment.

Este Redoxon® sigur pentru copii?

Redoxon® și Redoxon® Triple Action sunt recomandate adulților și copiilor cu vârsta peste 12 ani. Nu sunt recomandate copiilor cu vârsta sub 12 ani. Jeleurile Redoxitos® sunt potrivite pentru copiii cu vârsta peste 4 ani.

Redoxon® conține lactoză, grâu sau drojdie?

Nu, Redoxon® nu conține niciunul din aceste ingrediente.

Care este conținutul de sodiu al Redoxon®?

Comprimatele efervescente Triple Action (un supliment alimentar cu Vitamina C, Vitamina D și Zinc) conțin 312,1 mg/comprimat.

Este Redoxon® potrivit pentru vegetarieni?

Redoxon® și Redoxon® Triple Action sunt potrivite pentru vegetarieni.

Unde pot afla mai multe informații despre vitamine și minerale?

Următoarele site-uri oferă informații utile despre vitamine și minerale:

www.hsis.org

  • HSIS, Serviciul de Informare cu privire la Suplimentele pentru Sănătate, este un program educațional care prezintă date despre suplimente alimentare într-un mod simplu, direct, cât și informații utile despre vitamine și minerale.

http://www.nhs.uk/conditions/vitamins-minerals/Pages/vitamins-minerals.aspx

  • Site-ul Live Well The NHS Choice oferă îndrumare legată de vitamine și minerale.

http://lpi.oregonstate.edu/

  • Institutul Linus Pauling